"Jedině překročením pravidla se lze dotknout... dosáhnout... procitnout..."
ratka.blog.cz

6. června 2017

Les











4 komentáře:

  1. Ru, to je super, že máte bytelný vozík a projedete všude :-)To je z toho výletu, jak jste s maminkou plánovali v Brdech?

    OdpovědětVymazat
  2. To je Rokytná. Do těch Brd jsem nakonec nenašla ani čas, ani odvahu. Týden dovolené v tuhle dobu byl utopie.

    OdpovědětVymazat
  3. Jinak tam na té cestičce už jsme právě dál nedojely, k vodopádu. Zas tak úporně tu bytelnost vozíku testovat nehodláme. Ale ono se dá vidt dost hezkých míst i z cestiček průjezdných nebo polňaček, auto testuju na bytelnost fest.

    OdpovědětVymazat
  4. ajo, auto, vidíš to mě vůbec nenapadlo, že nejvíc vlastně testuješ auto.....dojet pokud možno kam nejblíž to jde a pak vytáhnout vozík.....ale je moc fajn, že to s maminkou takhle dobře zvládáte....myslím si, že pro maminku to je ohromný zážitek právě z šedi města, z bytu najednou být takhle v zelený oáze v lese....jakoby do jinýho světa (světla)....aspon teda pro mě je ta poslední fotka takhle na mě působící....:-)

    jo, ty vaše polnačky, cestičky, vesničky, kopečky jsou kouzelný, dodnes mě mrzí, že když jsme to vloni v létě na blogosrazu volně projížděli autama - tak že jsem neřekla - zastav tady, tady si to musím vyfotit :-) mám to v hlavě ten váš kraj,kam se podíváš, fotogenický, malebný.

    OdpovědětVymazat

JAK SE PODEPSAT POD KOMENTÁŘ

- rozkliknout políčko "Komentovat jako"

- zvolte možnost "Název/adresa URL". Adresu URL zadávat netřeba, jen napište svůj nick či jméno

- můžete se též se hlásit k nějakému jménu registrovanému jinde ma internetu (Google, a pod.)